nieuws

sanofi-aventis verkoopt bedrijfspanden

Beleggingen

Sanofi-aventis heeft haar historische panden aan de Govert van Wijnkade in Maassluis verkocht aan een tweetal particuliere beleggers.

De bedrijfsgebouwen omvatten circa 2.500 m2 kantoorruimte en 2.000 m2 opslagruimte.De gemoderniseerde en uitstekend onderhouden panden zijn gelegen op de kop van de Maassluise haven, direct aan de Nieuwe Waterweg. De historie van de panden gaat terug tot 1897. Sleepvaartbedrijf Smit, dat haar wortels heeft liggen in Maassluis, heeft in haar beginjaren delen ervan in eigendom gehad. Sinds de 70-er jaren zijn de gebouwen in gebruik geweest bij het beursgenoteerde farmaceutische bedrijf Sanofi-aventis. DTZ Zadelhoff heeft de transactie namens de verkoper tot stand gebracht en begeleidt momenteel de kopers, Van Eijk Vastgoed Beleggingen en Zuidstad Onroerend Goed Rotterdam, bij de verhuur.

Reageer op dit artikel