nieuws

Rodamco Europe verkoopt laatste kantoorgebouwen in Spanje

Beleggingen

Rodamco Europe heeft opnieuw kantoorgebouwen in Spanje verkocht.

Het betreft hier zijn laatste drie kantoorpanden in Spanje: Horizon en Onada in Barcelona en Numancia in Madrid. Met deze laatste kantorendesinvestering in Spanje was een bedrag van 19,5 miljoen euro gemoeid. De gebouwen Horizon en Onada in Barcelona (respectievelijk in de wijk San Gugat del Vallès, 6400 m2; en in San Joan Business Park, 2900 m2) zijn verkocht aan Agrupacion Mutua voor 15 miljoen euro. Numancia aan de Calle Alejandro Rodríguez te Madrid (2200 m2) werd voor 4,5 miljoen euro verkocht aan Inversiones Malleo. Begin mei verkocht Rodamco Europe al twee andere kantoorgebouwen in Spanje (Inblau A en Inblau B; Barcelona) voor 27 miljoen euro aan Royal Metropolitan España. Met de laatste drie verkopen heeft Rodamco Europe nu al zijn kantoren in Spanje van de hand gedaan, wat geheel in lijn is met de strategie van het vastgoedfonds om zich geheel te concentreren op top-retailobjecten. Rodamco Europe blijft in Spanje actief als belegger met twaalf winkelcentra in portefeuille en een project in ontwikkeling.

Reageer op dit artikel