nieuws

rodamco europe verkoopt deel portefeuille

Beleggingen

Rodamco Europe verkoopt een deel van de portefeuille in Nederland, inclusief 150 winkels en ongeveer vijftig appartementen, aan Aberdeen Property Investors Nederland.

De verkoopprijs ligt rond de 115 miljoen euro. De individuele winkels bevinden zich verspreid over heel Nederland en zijn gedesinvesteerd via een tender door Troostwijk Makelaars O.G.. Voor deze tender bestond ook grote belangstelling bij Nederlandse private en institutionele beleggers.De transactie vindt plaats met ingang van 15 september 2006. Het oppervlak aan verkochte winkelruimte omvat in totaal 36.500 m2. Dat is exclusief de appartementen, die boven de winkels zijn gelegen. De verkoop in geheel in lijn met de langetermijnstrategie van Rodamco Europe. Die is meer en meer gericht op topkwaliteit winkelonroerendgoed in voornamelijk dominante winkelcentra in belangrijke Europese steden.

Reageer op dit artikel