nieuws

renpart vastgoed verwerft twee kantoorpanden

Beleggingen

Renpart Vastgoed Holding III heeft een kantoorpand aan de Druivenstraat 47 te Breda verworven.

De koopprijs bedraagt inclusief alle aankoopkosten 2,9 miljoen euro en het brutoaanvangsrendement is 7,5 procent. Renpart Vastgoed Holding V verwierf een kantoorpand aan het Pantheon 18 – 22 in Enschede. De kostprijs bedraagt inclusief alle aankoopkosten 3,05 miljoen, onder voorwaarden in september 2009 nog te verhogen met een nabetaling van 350.000 euro. Het brutoaanvangsrendement bedraagt 8,8 procent. Het kantoor in Breda dateert van 2001heeft zestig parkeerplaatsen op eigen terrein. Het kantoor is verdeeld over vier bouwlagen met in totaal 1.847 m2 verhuurbaar oppervlakte. Het kantoor is verhuurd aan LMS Instruments. Het object in Enschede is een solitair kantoorgebouw met parkeerterrein, gelegen in een parkachtige omgeving op het Business & Science Park. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt 2.363 m2 met op eigen terrein vijftig parkeerplaatsen. De huurders van het kantoorgebouw zijn Innovadis en Gladior. Met de huurders is een nieuwe huurcontract aangegaan dat ingaat op 1 oktober 2006 voor een periode van vijf jaar met optieperioden van vijf jaar.

Reageer op dit artikel