nieuws

Redevco koopt opnieuw 10.000 m2 logistiek vastgoed

Beleggingen

Het private vastgoedbeleggingsfonds van de familie Brenninkmeijer Redevco heeft opnieuw 10.

00 m2 logistiek vastgoed aangekocht in het Tulipán Parc Logistics Centre bij Praag. Het gaat om een logistiek gebouw, dat nagenoeg gereed is en geheel is voorverhuurd aan Maersk Logistics en Domo Service. Het gaat om langjarige huurcontracten (waarschijnlijk vijf jaar met een optie voor nog eens vijf jaar). Tulipán Park Logistics Centre is een ontwikkeling van Grontmij Real Estate. Vorig jaar augustus kocht Redevco ook al 10.000 m2 logistiek vastgoed op in Tulipán Parc Logistics Centre van Grontmij Real Estate. Het betrof toen de eerste fase van het logistieke park, dat is verhuurd aan Otec en Valeo met een vijfjarig huurcontract plus een optie voor nog eens vijf jaar. Het Tulipán Parc Logistics Centre moet uiteindelijk 80.000 m2 logistieke ruimte gaan omvatten. Het park is gelegen bij de luchthaven van de Tsjechische hoofdstad Praag en ligt op een terrein van 25 hectare. Beide partijen willen geen prijs noemen, maar in de markt is vernomen dat Redevco iets meer dan 7,5 miljoen euro heeft betaald voor de tweede tranche van 10.000 m2.

Reageer op dit artikel