nieuws

redevco finland koopt sampotalo-gebouw in finland

Beleggingen

De private beleggingsonderneming Redevco heeft via haar Finse onderneming Redevco Finland het Sampotalo-gebouw in Turku overgenomen.

De verkopende partij is de Finse bouwonderneming Hartela. De twee partijen zijn een bedrag van ongeveer 20 miljoen euro overeengekomen.Het Sampotalo-gebouw is volledig verhuurd en is gelegen aan een prominente retaillocatie aan het voetgangersgebied Yliopistonkatu. Het betreft ongeveer 10.000 m2 aan retail- en kantoorruimte over zeven verdiepingen. Het gebouw dateert uit 1938 en is een Turku-landmark. Tot de retailhuurders behoren Lindex, JC en If Insurance. Er is ook een cafetaria in het gebouw gehuisvest. De kantoorruimte is verhuurd aan de gemeente Turku met een huurovereenkomst van 15 jaar.

Reageer op dit artikel