nieuws

queristics koopt tnt distributiecentrum oss

Beleggingen

Queristics Dutch Property I BV, een van de deelnemingen van Queristics Investment, heeft het TNT distributiecentrum aan de Merwedestraat in Oss gekocht van Alecta Pensionsförsäkring.

Het distributiecentrum bestaat uit ongeveer 23.400 m2 bedrijfsruimte en ongeveer 2.750 m2 kantoorruimte gelegen op eigen terrein. Het object is in gebruik bij TNT Logistics met een huurcontract tot en met 31 januari 2011. De overeengekomen koopsom bedraagt 16,2 miljoen euro, tegen een bruto-aanvangsrendement van 8,7 procent. Deze investering betekent voor Queristics Investment de eerste uitbreiding van haar portefeuille in Nederland. Queristics Investment is de joint-venture van Kuwait Finance House and Equity Estate. Statement Real Estate bemiddelde namens koper bij de totstandkoming van de transactie. Algehele coördinatie, aansturing en onderhandelingen werden gevoerd door de Investment Manager Equity Estate namens Queristics Investment.

Reageer op dit artikel