nieuws

Queens Tower (Amsterdam) en Parade (Amstelveen) verkocht voor 130 miljoen euro

Beleggingen

De vennootschap BOL, waarin de kantoorgebouwen Queens Tower (Amsterdam, 17.

00 m2) en Parade (Amstelveen, 16.000 m2) zijn ondergebracht, is gisteren officieel verkocht voor een bedrag rond de 130 miljoen euro. De kopers zijn een groep van buitenlandse particuliere vastgoedinvesteerders. De vennootschap BOL is eigendom van de Van Maarsen Groep en Brouwershof, de beleggingsmaatschappij van Cor van Zadelhoff. De Queens Tower is langjarig verhuurd aan UWV (voorheen GAK) en Mazars Accountants. In de Parade zit de ABN Amro. De huurstroom van de twee panden wordt geschat op 9 miljoen euro. Voor de verkopers trad, zo heeft Vastgoedmarkt weten te achterhalen, DTZ Amsterdam op, terwijl de kopers werden vertegenwoordigd door CB Richard Ellis in Amsterdam. Rechstaete heeft het fonds gestructureerd voor de kopers. De betrokken adviseurs is om nadere informatie gevraagd, maar konden op dit moment geen commentaar geven.    

Reageer op dit artikel