nieuws

phoenix verkoopt bedrijfscomplex drunen

Beleggingen

RSP Bedrijfsmakelaars uit Den Bosch heeft als makelaar bemiddeld bij de verkoop van een bedrijfscomplex van 4170 m2 bedrijfsruimte op 11.

00 m2 grond aan de Lipsstraat in Drunen. Het complex is verkocht aan Built To Build Projectontwikkeling via een sales-and-leaseback constructie. Naar verluidt ligt de verkoopprijs rond de drie miljoen euro. Verkoper en huurder is het Italiaanse productiebedrijf Phoenix. De jaarlijkse huurprijs bedraagt 250.000 euro. Daarnaast heeft constructieadviesbureau Goudstikker-De Vries1070 m2 kantoorruimte in BIM-Centrum De Vliert (stadion FC Den Bosch) gehuurd. Met deze transactie is alle 10.700 m2 in het stadion verhuurd. Andere huurders zijn onder meer Arbo-Unie, Raat, FCI. De huurprijs bedraagt 130 euro per m2. RSP Bedrijfsmakelaars trad op voor verhuurder en eigenaar De Bossche Investeringsmaatschappij.

Reageer op dit artikel