nieuws

Philips verkoopt en huurt terug in Almelo en Eindhoven

Beleggingen

Philips Nederland heeft via een sale-and-lease-back-transactie bedrijfscomplexen verkocht in Eindhoven (Agtseweg Noord) en Almelo (Bornsestraat).

De complexen werden verkocht aan twee niet met name genoemde particuliere beleggers voor 33 miljoen euro. Een rendement is niet bekendgemaakt. Philips Vastgoed werd tijdens de transactie geadviseerd door Jones Lang LaSalle.Philips Enabling Technologies Group huurt beide objecten voor tien jaar. Het complex aan de Agtseweg Noord in Eindhoven heeft 48.000 m2 verhuurbare vloeroppervlakte (vvo) bedrijfsruimte op een terrein van 125.000 m2. Het complex aan de Bornsestraat in Almelo omvat ongeveer 32.500 m2 vvo bedrijfsruimte op een perceel van ruim 58.000 m2.

Reageer op dit artikel