nieuws

phanos koopt stadsblokken te arnhem

Beleggingen

Onlangs heeft Meeùs Beleggingen Arnhem voor Breevast de Stadsblokken te Arnhem verkocht aan particuliere belegger Jan de Graaf.

Hij heeft de grond via zijn onderneming Meinerswijk doorverkocht aan Phanos Projectontwikkeling. De Stadsblokken is een natuurgebied en voormalige haven van de Arnhemse scheepvaartmaatschappij (ongeveer 10 hectare). Het gaat om zogenoemde ‘warme grond’, grond die waarschijnlijk de bestemming bouwgrond gaat krijgen. Genoemd project is gelegen naast de voormalige steenfabriek Meinerswijk. Ook dit project is als warme grond verkocht aan Phanos. Genoemde transactie werd voor verkoper begeleid door Meeùs Beleggingen Arnhem. Phanos speculeert op totale toekomstige herontwikkeling tot woningbouw.

Reageer op dit artikel