nieuws

ovg verkoopt kantoor unit 4 agresso

Beleggingen

OVG projectontwikkeling heeft het nieuwe hoofdkantoor van Unit 4 Agressso verkocht aan Green Real Estate.

OVG ontwikkelt het nieuwe hoofdkantoor van Unit 4 Agresso in Sliedrecht. Het gebouw is 6.700 m2 groot met 200 parkeerplaatsen. Het kantoor biedt ruimte aan ongeveer 30 medewerkers. Green Real Estate wordt de eigenaar van het gehele gebouw.Jones Lang LaSalle adviseerde OVG bij de verhuur van het project.OVG begint in oktober 2006 met de bouw van het kantoor en verwacht het kantoor binnen 14 maanden turn-key op te leveren, waardoor Unit 4 Agresso in december 2007 het gebouw kan betrekken. Bias architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van het kantoor. Het gebouw heeft een moderne uitstraling en is gesitueerd op een zichtlocatie langs de A15.

Reageer op dit artikel