nieuws

Nieuwe eigenaar voor Résidence Vinkeveen

Beleggingen

Bilderberg Résidence Vinkeveen aan het wegenknooppunt (A2/N201) komt per 1 december aanstaande in handen van M. Caransa.

Beide partijen tekenden onlangs de overnameovereenkomst. Voor medewerkers heeft de overgang naar de nieuwe eigenaar geen consequenties. Hotel Résidence Vinkeveen telt 65 kamers, tien vergaderzalen en een bar/restaurant. De activiteiten van het hotel worden voortgezet onder de Golden Tulip vlag, met als naam Golden Tulip Amsterdam Vinkeveen, European Hotel Management.

Bilderberg richt zich sinds de overname door Goldman Sachs en Westmont Hospitality in oktober 2004 op het herpositioneren van de groep in het vier- en vijfsterrensegment voor de zakelijke en particuliere markt. Evaluatie van de hotelportefeuille heeft geleid tot de verkoop van het hotel in Vinkeveen. Eerder werden al Hotel Rijsserberg (2006), Hotel Arnhem-Velp en het Oranje Hotel afgestoten (2005). In november 2006 werd Kasteel Vaalsbroek in Vaals aangekocht (2006).

Reageer op dit artikel