nieuws

Nieuw woningfonds voor particuliere beleggers

Beleggingen

ING Real Estate, een van de grootste aanbieders van vastgoedfondsen voor professionele beleggers in de wereld, betreedt met haar eerste (niet beursgenoteerde) particuliere vastgoedfonds het segment van particuliere beleggers.

ING Real Estate Woningfonds I CV belegt in vijf woningcomplexen met een totale investering van ongeveer 37 miljoen euro. De portefeuille bestaat uit 255 bestaande huurwoningen (een mix van 47 procent appartementen en 53 procent eengezinswoningen) gelegen in Amersfoort, Breda, Heerlen, Leiden en Voorburg. De looptijd van het fonds bedraagt acht jaar. De Autoriteit Financiële Markten heeft inmiddels een vergunning voor het woningfonds verleend. ING Bank heeft de vooraankondigingen onder haar cliënten verspreid en gebleken is, dat de belangstelling voor de 409 participaties van 25.000 euro groot is.     

Reageer op dit artikel