nieuws

multi vastgoed verkoopt appartementen

Beleggingen

Multi Vastgoed en senioren woningcorporatie SGBB hebben een overeenkomst getekend voor de verkoop van 66 huurappartementen in het centrumplan Hardenberg.

De totale investeringswaarde bedraagt 9 miljoen euro. Inmiddels zijn de bouwwerkzaamheden van het centrumplan begonnen.Als alles volgens planning loopt, zal de oplevering van de huurappartementen rond de zomer van 2008 plaatsvinden. Het centrumplan Hardenberg wordt door Multi Vastgoed in nauwe samenwerking met de gemeente Hardenberg ontwikkeld en omvat in drie gebouwen rond De Markt ongeveer 8.000 m2 winkelruimte, 900 m2 commerciële voorzieningen, 500 parkeerplaatsen en 135 koop- en huurappartementen voor diverse doelgroepen en in diverse prijsklassen. De 66 huurappartementen met een gemiddelde oppervlakte van 81 m2 zijn nu verkocht aan SGBB. De overige appartementen zullen onder de naam Nobilis worden verkocht door een team van plaatselijke makelaars.

Reageer op dit artikel