nieuws

mn services verkoopt woningen en winkels

Beleggingen

Mn Services heeft onlangs 94 woningen en acht winkels in Alkmaar, Bilthoven, Ede, Sint Oedenrode en Zoetermeer door middel van een niet openbare inschrijving verkocht.

De totale opbrengst van de verkoop is bijna 19 miljoen euro. Troostwijk Makelaars O.G. begeleidde de verkoop namens Mn Services. De juridische begeleiding werd verzorgd door De Brauw Blackstone Westbroek. Op de portefeuille werd een groot aantal biedingen uitgebracht door met name particuliere beleggers. Volgens G. van Hooydonk, Hoofd onroerend goed Nederland, past de verkoop in het proces van optimalisatie van de portefeuille. Mn Services beheert een vermogen van 32 miljard euro (december 2006) en voert de pensioenadministratie uit voor ruim 1,1 miljoen mensen en meer dan 33.000 werkgevers. Hiermee is het bedrijf een van de grotere onafhankelijke uitvoerders van vermogensbeheer en pensioenadministratie in Nederland.

Reageer op dit artikel