nieuws

LaSalle Investment Management koopt eerste object in Zweden

Beleggingen

LaSalle Investment Management heeft ten behoeve van het LaSalle Euro Growth II Fund een object gekocht in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

Het gaat om een pand uit 1940 in het zakendistrict van Stockholm. De totale oppervlakte bedraagt 17.000 m2, waarvan 10.000 m2 kantoorruimte. De overige ruimte wordt gebruikt als bioscoop. LaSalle heeft het voornemen het kantoorgedeelte te herontwikkelen. Een overnameprijs werd niet bekendgemaakt.Het LaSalle Euro Growth Fund II is een pan-Europees vastgoedfonds dat kan groeien tot een miljard dollar. Beleggers zijn grote pensioenfondsen en investeerders uit Europa en het Midden-Oosten. Het fonds heeft bezittingen in Frankrijk, België, Spanje, Griekenland en Zweden.

Reageer op dit artikel