nieuws

lansinkveste koopt twee bedrijfsgebouwen

Beleggingen

Bedrijven- en kantorencentrum Lansinkveste uit Hengelo heeft twee grotendeels verhuurde bedrijfsverzamelgebouwen aangekocht in Enschede als belegging en voor exploitatie.

Het bedrijvencentrum Rigtersbleek omvat ongeveer 1.000 m2 kantoorruimte en ongeveer 5.000 m2 bedrijfsruimte. Kantorencentrum Schuttersveld omvat 1.600 m2 kantoorruimte. De huurprijs van de kantoorruimte in beide kantoren is ongeveer 145 euro per vierkante meter. De huurprijs voor de bedrijfsruimte is sterk afhankelijk van het te huren metrage. In totaal staat een derde deel van de complexen nog te huur. De koopsom is niet bekendgemaakt. Lansinkveste heeft de complexen gekocht van de Stichting Ondernemerscentra Enschede. DTZ Zadelhoff begeleidde Lansinkveste bij de aankoop van de twee complexen.

Reageer op dit artikel