nieuws

landal gaat in recreatievastgoed

Beleggingen

Landal Green Parks gaat de aan- en verkoop van recreatievastgoed in eigen hand nemen.

De exploitant van 56 recreatieparken in Europa besteedde deze dienst tot nu toe uit aan andere verkooporganisaties, maar meent over voldoende expertise te beschikken om er zelf in te stappen. Het recreatieconcern wil op deze manier potentiële beleggers beter van dienst zijn. Landal wil ook inspelen op de groeiende vraag naar nieuwe beleggingsvormen, zoals recreatievastgoed. Volgens directeur Thomas Heerkens komt de groei vooral door de vergrijzing van de samenleving en de behoefte aan onthaasten en effectieve vrijetijdsbesteding. Landal beheert en exploiteert op zijn 56 bungalowparken en zes campings in Nederland, Duitsland, België, Tsjechië en Oostenrijk 10.000 vakantiebungalows en 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren de 1,7 miljoen gasten zo’n 8,6 miljoen overnachtingen. Landal maakt deel uit van de Cendant Vacation Network Group.

Reageer op dit artikel