nieuws

laatste object vastgoed mixfonds verkocht

Beleggingen

De beheerder van het Vastgoed Mixfonds, WVN Management, heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van het laatste beleggingsobject in het fonds, het kantoorgebouw gelegen aan de Laan van ’s Gravenmade 60-78 te Den Haag (Rijswijk).

Gelet op de nog steeds voortdurende druk op de zakelijke vastgoedmarkt heeft de beheerder dit bod, dat buiten de ‘controlled auction’ uitgebracht was, mede na unaniem positief advies van alle aan het fonds verbonden adviseurs en de Raad van Toezicht, geaccepteerd.De koper, een particuliere belegger, verwerft het leegstaande kantoorgebouw voor een bedrag van 5,23 miljoen euro, kosten koper. Voor rekening van het Fonds zullen uiteraard wel de aan de ‘controlled auction’ verbonden kosten komen. De levering van het object staat gepland op 29 september 2006. Spoedig na de levering op 29 september zal de beheerder van het fonds overgaan tot een volgende liquidatie-uitkering aan de participanten van het Vastgoed Mixfonds.

Reageer op dit artikel