nieuws

koolwijk vastgoed koopt distributiecentrum

Beleggingen

Koolwijk Vastgoed heeft het distributiecentrum aan de Middenweg 43-45 te Moerdijk van vastgoedbelegger Morcon Distribution Terminal verworven.

Het complex is gelegen op bedrijventerrein Moerdijk en bestaat uit ongeveer 30.000 m2 hoogwaardige, volledig gesprinklerde logistieke ruimte en 540 m2 kantoorruimte. Daarnaast is er 30.000 m2 ongebonden buitenterrein aanwezig. Het totale terrein beslaat 78.720 m2. Koolwijk is een logistiek dienstverlener uit Bergambacht. Het zojuist verworven distributiecentrum zal vanwege een uitbreiding voor eigen gebruik worden aangewend. Koolwijk was reeds als onderhuurder in het distributiecentrum gevestigd. DTZ Zadelhoff tradt bij deze transactie op namens koper Koolwijk Vastgoed.

Reageer op dit artikel