nieuws

kasteel vaalsbroek naar bilderberg

Beleggingen

Kasteel Vaalsbroek bij Vaals in Zuid-Limburg wordt verkocht aan de hotelketen Bilderberg.

Vaalsbroek is nu nog eigendom van het luxe Amerikaanse hotel- en leisurebedrijf Dolce. Vaalsbroek was, voordat het in 1999 door Dolce werd gekocht, eigendom van DSM, dat het complex al vanaf 1946 in bezit had. Het hotel-restaurant en conferentieoord huisvestte zes jaar geleden onder meer het Duitse nationale elftal tijdens het EK Voetbal, dat door België en Nederland werd georganiseerd. Kasteel Vaalsbroek dateert uit 1420 en telt nu 130 kamers en 24 vergaderzalen. De nieuwe eigenaar, Bilderberg, heeft op dit moment twintig hotel-restaurants en maakt deel uit van de vastgoedportefeuille van Goldman Sachs en Westmont Hospitality Group.

Reageer op dit artikel