nieuws

Interpolis Vastgoed koopt woningen in Enschede

Beleggingen

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting heeft namens Interpolis Vastgoed 25 eengezinswoningen in de huursector verworven in het nieuwbouwplan Beekveld te Enschede van de aannemerscombinatie EAC, bestaande uit aannemersbedrijf Haafkes uit Goor/Enschede en bouwbedrijf Assink uit Enschede.

De huurwoningen worden toegevoegd aan de vastgoedportefeuille van Stichting Pensioenfonds Rabobank Organisatie. Het investeringsbedrag is niet bekend. Het totale plan bevat acht rijtjeswoningen, 16 twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning, naar het ontwerp van Silvan van der Linden van Architectenbureau Van der Linden & Associates uit Warnsveld. De bouw is reeds begonnen en de oplevering van de woningen wordt voorzien in het voorjaar van 2005.     

Reageer op dit artikel