nieuws

interesting koopt twee kantoorgebouwen

Beleggingen

Interesting Vastgoed uit Breda heeft voor 44 miljoen euro twee kantoorobjecten verworven in Almere en Capelle aan den IJssel.

Het pand te Almere betreft een gebouw van ongeveer 12.000 m2, dat volledig is verhuurd aan USG People. Daarnaast is het gebouw geplaatst bij een Italiaans fonds dat wordt gemanaged door Cordea Savills in Londen.Het kantoorgebouw in Capelle aan den IJssel is gelegen op een zichtlocatie aan de Abraham van Rijckevorselweg in het gebied Fascinatio. Het nog onverhuurde kantoorgebouw is 4.250 m2 groot. Momenteel wordt een verhuurplan voorbereid en Interesting Vastgoed is overtuigd binnen twaalf maanden het gebouw volledig verhuurd te hebben aan een of meer gebruikers. Vooralsnog zal het gebouw worden toegevoegd aan de bestaande beleggingsportefeuille. De gecombineerde transactie werd geïnitieerd en begeleid door Invast uit Den Haag en had een volume van 44 miljoen euro.

Reageer op dit artikel