nieuws

ING REIM verwerft winkelcentrum in Rome

Beleggingen

ING Real Estate Investment Management heeft een overeenkomst gesloten met de Italiaanse retailer PAM Group over de aankoop van het winkelcentrum Lunghezza in Rome.

De overeenkomst moet leiden tot de acquisitie van het 120.000 m2 grote winkelcentrum zodra het is opgeleverd en open voor het publiek. De verkopende partij, PAM Group, is een van de meest toonaangevende retailers van Italië. Het bedrijf heeft ook uitgebreide ervaring als ontwikkelaar van winkelcentra. Het winkelcentrum is in aanbouw en wordt medio 2006 geopend. Het centrum bestaat uit twee lagen. Lunghezza wordt een van de grootste retailbestemmingen in Italië en krijgt een Panorama hypermarkt, een Vis-Pathé bioscoop en een breed assortiment speciaalzaken verdeeld over meer dan 200 winkels. Het verzorgingsgebied van Lunghezza, dat veertien kilometer ten oosten van Rome ligt, heeft meer dan een miljoen inwoners. ING Real Estate Investment Management richt zich op de regio rond Rome vanwege het sterke investeringsklimaat. Het aankoopbedrag is niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel