nieuws

ing reim koopt twee winkelcentra italiË

Beleggingen

ING Real Estate Investment Management heeft voor een bedrag van 229 miljoen euro twee winkelcentra in Italië gekocht van het Franse Carrefour.

Dit meldde ING Real Estate gisteren. De transactie omvat alle winkelruimte, behalve de door Carrefour beheerde supermarkten. Het eerste winkelcentrum, Carrefour Limbiate, bevindt zich in de buurt van Milaan. In het centrum zit onder meer een Carrefour hypermarket van 17.035 m2 en shopping gallery van 20.965 m2 onderverdeeld in zeven anchor units (9.873 m2) and 83 kleine units (11.092 m2). Belangrijkste huurders zijn H&M, Oviesse (mode), Piazza Italia (mode), Media World, Mondadori (boekenwinkel), Celio en Max&Co. De tweede, Carrefour Siracusa, bevindt zich dichtbij het centrum van de stad Siracusa. Hierin ook een hypermarkt van Carrefour en een shopping gallery van 13.029 m2. De centra worden toegevoegd aan het ING Retail Property Partnership Southern Europe fonds, dat mikt op een portefeuille met een waarde van 1,2 miljard euro. Het investeert in Portugal, Spanje en Italië.

Reageer op dit artikel