nieuws

ING Real Estate lanceert Entertainment Fund in Australië

Beleggingen

ING Real Estate heeft in Australië een nieuw fonds gelanceerd op het gebied van hotels en entertainmentobjecten.

Het ING Real Estate Entertainment Fund is gestart op 8 juli van dit jaar en begon met een portefeuille ter waarde van 40 miljoen euro (70 miljoen Australische dollar). In de portefeuille zaten toen al The Commodore Hotel in North Sydney, het Bourbon Hotel en de Aussie Rules Club in Kings Cross, de Woolwich Pier in Woolwich en het Five Dock Hotel in Five Dock.In de loop van augustus van dit jaar werden twee andere vastgoedobjecten gekocht in Brisbane, ter waarde van 11,6 miljoen euro (20 miljoen Australische dollar). Het fonds is eigenaar van de erfpachten van de projecten en realiseert een cash flow op basis van de langjarige huurcontracten met de hoteloperators. Het fonds is genoteerd aan de Australian Stock Exchange als IEF. Het fondsmanagement ligt bij ING Management Limited.     

Reageer op dit artikel