nieuws

ing real estate koopt eerste duits kantoor

Beleggingen

ING Real Estate Investment Management heeft met de aankoop voor het ING Real Estate European Office Fund (EOF) van een kantoorgebouw in Frankfurt voor het eerst de Duitse markt betreden.

Het kantoorgebouw aan de Bockenheimer Landstrasse in het centrum van Frankfurt heeft een oppervlakte van 2.716 m2 verdeeld over zes etages met 26 parkeerplaatsen. Het gehele gebouw is verhuurd aan Mayer, Browqn, Rowe & Maw LLP op basis van een tienjarig huurcontract. Pieter Hendrikse, chief executive ING Real Investment Management Europe: ‘De kwaliteit van dit gebouw, de kwaliteit van de huurder en de uitstekende locatie zorgt voor een stevige basis om verdere investeringen in de kantorensector in Duitsland te realiseren.’ ING Real Estate Investment Management is momenteel in onderhandeling over de aankoop van meerdere kantoorgebouwen in Duitsland.

Reageer op dit artikel