nieuws

ing re koopt distributiecentrum roosendaal

Beleggingen

Voor het ING Real Estate European Industrial Fund heeft ING Real Estate een multifunctioneel distributiecentrum aan de Gewenten 41 in Roosendaal verworven.

Het complex omvat 15.500 m2 opslagruimte, 530 m2 kantoorruimte en 150 parkeerplaatsen. Het pand is langjarig verhuurd aan TNT Fashion voor zijn klant Fila. Troostwijk Makelaars bemiddelde bij de transactie namens ING Real Estate. Het ING Real Estate European Industrial Fund is een semi-open-end niet-beursgenoteerd fonds. Het fonds dat werd gelanceerd in december 2005 heeft een omvang van 1 miljard euro als doel. Het distributiecentrum in Roosendaal is de tweede aankoop voor het ING Real Estate European Industrial Fund in Nederland. Met de aankoop van het distributiecentrum in Roosendaal is het beleggingsvolume toegenomen tot bijna 300 miljoen

Reageer op dit artikel