nieuws

homburg koopt vier nederlandse panden

Beleggingen

Het in Amsterdam genoteerde Canadese vastgoedfonds Homburg Invest heeft de eerder gemelde aankoop afgerond van vier panden in Nederland van vastgoedonderneming SUV (Fortress Groep en Stolburgh) uit Amsterdam.

Het betreft twee langjarig verhuurde kantoorpanden in Eindhoven en Sittard, een tot 2014 verhuurd logistiek centrum in Tilburg en een kantorenbedrijvencomplex met verschillende huurders in Rotterdam Spaanse Polder. Het Eindhovense pand aan de Terasconweg 2 is voor tien jaar verhuurd aan Atos. Het pand aan Valkstraat 14 te Sittard is voor twintig jaar verhuurd aan de organisatie voor gehandicaptenzorg Stichting Anna. Huurder van het logistieke centrum aan de Beelaarts van Bloklandstraat 10-14/ Reitse Hoevenstraat 233-241 is het consumenten elektronica bedrijf It’s Electronic.De aankoop, inclusief verwervingskosten, is betaald met 5,5 miljoen euro cash, een hypotheek van 31 miljoen euro en 4,5 miljoen euro via de uitgifte van 1 miljoen aandelen. Stollburgh is in handen van Richard Homburg, controlerend aandeelhouder en bestuursvoorzitter van Homburg Invest, en Richard Stolle, operationeel bestuurder bij Homburg Invest.

Reageer op dit artikel