nieuws

Holland Immo Group plaatst zevende vastgoed-CV

Beleggingen

Holland Immo Group, aanbieder van besloten vastgoed-CV’s, heeft in samenwerking met Bank Insinger de Beaufort als mede-initiatiefnemer zijn zevende vastgoedfonds, Holland Immo Group VII/Winkelfonds Zuidplein CV, geplaatst.

De inschrijving werd geopend op 20 januari en was binnen vier weken ruimschoots overtekend. In totaal waren 312 participaties van 30.000 euro beschikbaar. Op 21 april heeft dit fonds de winkelportefeuille bestaande uit 39 winkelunits in het winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam verworven. De totale fondsinvestering bedraagt 29,7 miljoen euro. De hypothecaire financiering werd verstrekt door Bouwfonds Property Finance. De nieuwe aankoop betreft 39 winkelunits met een bruto vloeroppervlak van 4290 m2 en een aantal bergingen met een bruto vloeroppervlak van 3500 m2. Het geprognosticeerde gemiddeld bruto rendement uit exploitatie bedraagt 10,5 procent op jaarbasis. Tot de voornaamste huurders behoren Hennes & Mauritz, Het Huis, Kruidvat en Siebel.

Reageer op dit artikel