nieuws

Holland Immo Group lanceert negende CV

Beleggingen

Holland Immo Group heeft zijn negende vastgoed CV gelanceerd, de Holland Immo Group IX/Woningfonds CV.

De portefeuille die in deze CV is ondergebracht, bestaat uit 161 woningen en 35 garages in Den Bosch, Hellevoetsluis en twee wijken in Venlo. De portefeuille bestaat voor 90 procent uit appartementen en de rest uit eengezinswoningen in het huursegment van 400 tot 600 euro per maand. De totale fondsinvestering bedraagt 18,85 miljoen euro, waarvan 75 procent hypothecair wordt gefinancierd. De rente zal voor drie tot vijf jaar worden gefixeerd. Voor het eigen vermogen worden 630 participaties uitgegeven van elk 7500 euro (exclusief 3 procent emissiekosten). Het is de bedoeling de woningportefeuille te exploiteren en tussentijds vrijkomende woningen uit te ponden. De exitstrategie is erop gericht op de restportefeuille tussen het zevende en tiende jaar weer door te verkopen aan een belegger. Als gemiddeld rendement wordt een percentage van 9,2 per jaar in het vooruitzicht gesteld.

Reageer op dit artikel