nieuws

hertenroep koopt portefeuille

Beleggingen

Hertenroep, een particulier belegger uit het zuiden van het land, heeft voor 9,5 miljoen euro een vastgoedportefeuille overgenomen van een particuliere belegger.

Het betreft onder meer een kantoorgebouw (1.620 m2 met 62 parkeerplaatsen) op een zichtlocatie langs de rijksweg aan de Henri-Dunantlaan 1-3 te Barendrecht. Het gebouw is verhuurd aan ABN Amro, ONV en Borsboom en Hamm Advocaten.Voorts bestaat de portefeuille uit: twee nieuwe bedrijfspanden (2.473 m2 met 40 parkeerplaatsen) gelegen aan de Dalwagen 45 en 45-A te Dodewaard, een kavel bouwrijpe grond van 8000 m2 gelegen aan de Dalwagen 47 te Dodewaard, en een rijksmonument gelegen aan de Singel 243 te Dordrecht (570 m2 met 10 parkeerplaatsen). De transactie kwam namens koper tot stand door bemiddeling van Lagendijk Vastgoed te Zeist.

Reageer op dit artikel