nieuws

heja koopt winkelcentrum de lunet

Beleggingen

Heja Projectontwikkeling heeft het Bredase winkelcentrum De Lunet gekocht.

De Lunet is gelegen op de hoek Tramsingel/ Lunetstraat. Het winkelcentrum heeft een omvang van 7200 m2. Het bijbehorende parkeerterrein heeft een capaciteit van 210 plaatsen. Het perceel is 10.650 m2 groot. De Lunet is volledig verhuurd aan onder meer Toys R Us, Marskramer, Zeeman textiel, Cerdar, Coffeecorner, Dierenwinkel, Bristol en Action non-food. De huuropbrengst bedraagt 815.000 euro per jaar. Het object is verkocht door een particuliere beleggingsmaatschappij. Koper Heja Projectontwikkeling betaalt, naar verluidt, een bedrag tussen de 12 en 14 miljoen euro. Van Opstal Bedrijfsobjekten in Breda trad op als adviseur bij deze deal. Het bijzondere aan dit object is, dat het de mogelijkheid heeft voor uitbreiding en/ herontwikkeling. Daarbij kan onder meer worden gedacht aan de realisatie van honderd appartementen bij het winkelcentrum.

Reageer op dit artikel