nieuws

halverton koopt drie objecten

Beleggingen

Halverton Real Estate Investment Management LLP heeft voor zijn fonds HBI drie objecten aangekocht in Vianen en Roosendaal van particuliere beleggers.

Het betreft twee objecten aan de Industrieweg te Vianen en een bedrijfsverzamelgebouw aan de Hoge Bergen1-19 te Roosendaal. Het totale metrage bedraagt 17.000 m2 en kent een huuropbrengst van ongeveer 1,25 miljoen euro per jaar. De koopsom bedroeg 13,7 miljoen euro. De laatste zes maanden is voor het fonds voor ongeveer 220 miljoen euro verworven in Nederland, 250 miljoen euro in Duitsland en 60 miljoen euro in Frankrijk. Het betrof investeringen in ‘multi let industrial’ gebouwen, maar ook enkele logistieke centra. Het fonds heeft in totaal voor ongeveer 530 miljoen euro in portefeuille en ligt daarmee op koers voor wat betreft volume en rendement.

Reageer op dit artikel