nieuws

halverton koopt bedrijfsverzamelgebouwen

Beleggingen

Halverton Real Estate Investment Management heeft van een groep particuliere beleggers voor 8,5 miljoen euro drie bedrijfsverzamelgebouwen gekocht in Waardenburg, gemeente Neerijnen.

Het betreft Slimwei I, II en III, gelegen aan de Zandweistraat, Achterweg en Flipsweistraat. De objecten hebben in totaal ongeveer 6500 m2 vloeroppervakte en zijn verhuurd voor 790.000 euro. De objecten bieden huisvesting aan circa 30 huurders. DTZ Zadelhoff uit Utrecht heeft bij deze transactie de verkopers geadviseerd. Halverton LLP structureert en beheert beleggingsportefeuilles in geheel Europa op onder andere het gebied van ‘multi-let light industrial’ bedrijfsgebouwen. Halverton heeft kantoren in Londen, Amsterdam, Frankfurt, Berlijn, Parijs en Kopenhagen.

Reageer op dit artikel