nieuws

halverton koopt bedrijfsverzamelgebouwen

Beleggingen

Halverton Real Estate Investment Management LLP heeft van diverse professionele particuliere beleggers voor ongeveer 40 miljoen euro aan bedrijfsverzamelgebouwen gekocht alsmede enkele logistieke gebouwen.

Het oppervlakte bedraagt in totaal 105.000 m2. De objecten zijn gelegen in Almere, Amsterdam, Emmen, Olst, Roermond, Veghel en Weesp. Het bruto aanvangsrendement ligt net onder de 10 procent. De portefeuille is 100 procent verhuurd, echter Halverton ziet op middellange termijn mogelijkheden het rendement verder te optimaliseren. HalvertonLLP structureert en beheert beleggingsportefeuilles in geheel Europa op onder andere het gebied van multi-let light industrial bedrijfsgebouwen. Halverton heeft kantoren in Londen, Amsterdam, Frankfurt en Parijs.

Reageer op dit artikel