nieuws

halverton doet aankopen voor duits kantorenfonds

Beleggingen

Als onderdeel van het te lanceren German Office Partnership vehikel, heeft Halverton in vijf plaatsen in Duitsland objecten aangekocht.

Het partnership beoogd voor ongeveer 130 miljoen euro aan te kopen tegen een gemiddelde yield van 7 procent. Op nog vier objecten zijn biedingen gedaan. In Mörfelden-Walldorf is een vier verdiepingen tellend kantoorgebouw gekocht dat is gelegen op 12 kilometer afstand van het centrum van Frankfurt. Het gebouw is onlangs verhuurd aan vijf huurders. In het centrum van Ludwigsburg, 15 kilometer ten noorden van Stuttgart zijn vijf kantoorgebouwen verworven die in totaal zijn verhuurd aan 29 huurders. In Bremen zijn elf kantoorgebouwen, een restaurant en een parking gekocht. De kantoren zijn gebouwd tussen 1997 en 2002 en voor 98 procent verhuurd aan in totaal 71 huurders. In Ratingen is een vier verdiepingen tellend kantoorgebouw verworven dat is verhuurd aan zeven huurders. In Leonberg is een vier verdiepingen tellend kantoorgebouw gekocht dat is verhuurd aan tien huurders.

Reageer op dit artikel