nieuws

Gebouwen op bedrijventerrein De Hurk verkocht

Beleggingen

Twee gebouwen van het voormalige Philips-complex op bedrijventerrein De Hurk zijn door de Ontwikkelingscombinatie Beatrixpark verkocht aan een particuliere belegger.

DTZ Zadelhoff Eindhoven bracht de transactie tot stand namens de verkoper. Een verkoopprijs is niet bekendgemaakt. De gebouwen zijn verhuurd aan het Philips Museum, Philips Klokkenmakers en bouwbedrijf Heijmans. Heijmans huurt in totaal ongeveer 2516 m2 kantoorruimte met ongeveer 2350 m2 bedrijfsruimte en tachtig parkeerplaatsen. De huurprijs bedraagt 319.500 euro per jaar. In dit gebouw is nog 1200 m2 voor verhuur beschikbaar. De Philips-onderdelen huren in totaal ongeveer 2311 m2 bedrijfsruimte waarvan 975 m2 in de kelder van het gebouw. De huurprijs van dit gedeelte bedraagt 52.500 euro per jaar.     

Reageer op dit artikel