nieuws

eurocommerce koopt between van heilijgers

Beleggingen

Heilijgers Projectontwikkeling heeft het nieuw te realiseren kantoorgebouw Between in Amersfoort verkocht aan Eurocommerce.

Dit bedrijf heeft het gebouw op risico verworven en biedt het nu op de markt aan. Inmiddels zijn gesprekken met verschillende eindgebruikers begonnen. De makelaars DTZ Zadelhoff en Meeùs zijn betrokken geweest bij de transactie. De verkoopprijs van Between is niet bekendgemaakt.Kantorenlocatie Between is een van de laatste nieuwbouwlocaties aan de zuidzijde van het Centraal Stadsgebied van Amersfoort. De ontwikkeling is in handen van Heilijgers Projectontwikkeling in samenwerking met Inbo Architecten uit Drachten/Woudenberg. De bouw wordt gerealiseerd door Heilijgers Bouw. Het plan bestaat uit een plintbebouwing in drie lagen, waarvan de begane grond een sterk transparant en open karakter heeft. Op deze laagbouw bevinden zich twee kantoortorens van ieder zes lagen met in totaal 11.000 m2 bruto vloeroppervlak. Het gebouw krijgt eigen ondergrondse parkeerfaciliteiten. Het project wordt in hoofdzaak ontsloten aan het Smallepad. Het begin van de bouw staat gepland voor medio april 2006. De geschatte bouwtijd is ongeveer twintig maanden.

Reageer op dit artikel