nieuws

dulvast koopt politieacademie zuthpen

Beleggingen

Dulvast Beheer uit Twello heeft voor de uitbreiding van zijn portefeuille de politieacademie aan de Voorsterallee in Zutphen gekocht.

Het totale complex, gelegen op een perceel van ruim 6 hectare, heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 14.000 m2. De verkoopprijs is niet bekendgemaakt.Het geheel zal door de politieacademie van de koper worden teruggehuurd tot het moment dat de nieuwbouw van de Politieacademie aan de Arnhemseweg in Apeldoorn gereed is. Naast de politieacademie in Zutphen is ook de academie aan de Kleiberg in Apeldoorn in de verkoop. Beide disposities zijn het gevolg van een concentratie van activiteiten op de locatie Arnhemseweg in Apeldoorn.DTZ Zadelhoff bracht de transactie tot stand namens de politieacademie. DTZ Zadelhoff is tevens ingeschakeld voor de verkoop van de locatie in Apeldoorn. Voor de verkoop van deze locatie zijn de gesprekken in een vergevorderd stadium.

Reageer op dit artikel