nieuws

delta verkoopt twee kantoorvilla’s

Beleggingen

Delta Ontwikkelingsgroep heeft twee kantoorvilla’s van ieder ongeveer 1.

00 m2 verkocht in het project Bedrijvenpark Spoorhaven te Berkel en Rodenrijs. De kopers zijn een eigenaar/gebruiker en een particuliere belegger. Delta werd hierin begeleid door zijn makelaars Ooms en DTZ Zadelhoff. Een bedrag is niet bekendgemaakt. Bedrijvenpark Spoorhaven is een herontwikkeling van het voormalige overslagterrein van de Nederlandse Spoorwegen tot een bedrijvenpark. In een gevarieerde opzet met kantoren vanaf 800 m2 bvo en bedrijfsruimte vanaf 200 m2 bvo is in totaal 22.500 m2 bvo kantoor- en bedrijfsruimte gerealiseerd. Met de recente transacties is het aanbod te verhuren kantoren teruggebracht tot een kantoorvilla van 1.000 m2 en een multi-tenant gebouw van 4.000 m2 bij het station Randstadrail.

Reageer op dit artikel