nieuws

delta lloyd vastgoed koopt centrumplan geleen

Beleggingen

Delta Lloyd Vastgoed heeft overeenstemming bereikt over de aankoop van de winkels behorende tot het Centrumplan Geleen.

De winkelruimten met een omvang van in totaal ongeveer 11.500 m2 maken deel uit van een integrale centrumontwikkeling door de combinatie 3W en Bouwontwikkeling Jongen (onderdeel Volker Wessels). Deze ontwikkeling omvat naast winkels, een parkeergarage (410 plaatsen), 139 woningen en een cultureel centrum. De investering in de winkels bedraagt ongeveer 30 miljoen. Het project voorziet in een nagenoeg volledige vernieuwing van het kernwinkelgebied van Geleen. De winkels zijn op dit moment voor 80 procent verhuurd, onder andere aan Jan Linders, Hennes & Mauritz, New Yorker, Hema, Bristol, Zeeman, DA, Free Record Shop, Totaal Gemak en TUI, alsmede enkele plaatselijke ondernemers. De bouw begint in september 2006. De oplevering is voorzien in september 2008.De aankoop van Centrumplan Geleen past in het beleid van Delta Lloyd Vastgoed dat is gericht op een actieve groei van zijn vastgoedportefeuille. Delta Lloyd Vastgoed en 3W werken tevens samen bij de herontwikkeling en uitbreiding van de winkelcentra Diemerplein te Diemen en Zijdelwaard te Uithoorn.

Reageer op dit artikel