nieuws

delta en hra-cra verkopen laatste kantoorvilla

Beleggingen

Maasstroom III CV, een joint venture van Delta Ontwikkelingsgroep en HRA-CRA, heeft de laatste kantoorvilla van ongeveer 1.

00 m2 verkocht in het project Bedrijvenpark Spoorhaven te Berkel en Rodenrijs. De koper is een particuliere belegger. Bij een eerder persbericht over de recent verkochte kantoorvilla’s werd abusievelijk alleen Delta Ontwikkelingsgroep genoemd als verkopende partij maar hier betrof het ook Maasstroom III CV, joint venture van Delta Ontwikkelingsgroep en HRA-CRA. Na deze transactie blijft alleen een multi-tenant gebouw beschikbaar van 4.000 m2 bij het station Randstadrail. Bedrijvenpark Spoorhaven is een herontwikkeling van het voormalige overslagterrein van de Nederlandse Spoorwegen tot een bedrijvenpark. In een gevarieerde opzet met kantoren vanaf 800 m2 bvo en bedrijfsruimte vanaf 200 m2 bvo is in totaal 22.500 m2 bvo kantoor- en bedrijfsruimte gerealiseerd.

Reageer op dit artikel