nieuws

corio koopt winkelcentrum in frankrijk

Beleggingen

Het beursgenoteerde vastgoedfonds Corio heeft voor 26 miljoen euro een winkelcentrum gekocht in Frankrijk.

De aankoop levert meteen een bijdrage aan het directe resultaat.Het gaat om Marques Avenue in Cholet/La Séguinière, het enige zogenoemde factory outlet centrum in de westelijke regio van Frankrijk, aldus Corio. Het ligt op 60 kilometer van belangrijke agglomeraties als Angers en Nantes. Het centrum is in oktober 2005 in gebruik genomen en ontwikkeld door Marques Avenue. Het winkelcentrum telt 7083 m2 – verdeeld over 34 eenheden – en kan verder worden uitgebreid. Een tweede fase van 3000 m2 is in ontwikkeling. Marques Avenue is marktleider in Frankrijk op het gebied van factory outlets en beheert zeven centra in het land. Corio heeft met Marques Avenue een contract getekend voor vijf jaar voor het management en de verhuur van het winkelcentrum.

Reageer op dit artikel