nieuws

Corio koopt 76.000 m2 retail van ADIM

Beleggingen

Corio heeft naar nu bekend is gemaakt in oktober een overeenkomst getekend met de Franse ontwikkelaar ADIM (GTM/Vinci Groep) voor de acquisitie van een retailproject van 76.

00 m2, verdeeld over 49.500 m2 grote retailunits, 10.500 m2 kleinere units en restaurants en 16.000 m2 factory outlet. Het project zal retail warehouses en een factory outlet combineren in een geïntegreerd concept. Het project is gelegen in Ris Orangis, ten zuiden van Parijs. De koopprijs wordt vooralsnog niet bekendgemaakt.Corio is vanwege zijn expertise vanaf de planvorming door de ontwikkelaar ADIM bij het project te Ris Orangis betrokken. In oktober is een overeenkomst getekend waarin is vastgelegd dat Corio het project turn-key zal afnemen en dat ADIM verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en de verhuur van het project.     

Reageer op dit artikel