nieuws

city group verkoopt drie hotels

Beleggingen

Het in Brussel genoteerde hotelvastgoedfonds City Hotels heeft een overeenkomst gesloten met Marriott Netherlands Group Companies voor de verkoop van de resterende hotels.

Het betreft het Brussels Renaissance Hotel (met inbegrip van de Marriott Executive Apartments en de World Class Health Academy); en het Paris Radisson SAS Hotel Champs Elysées. Een verkoopbedrag is niet bekend gemaakt.De notering van het aandeel City Hotels op Euronext Brussel werd op 13 november geschorst op last van de Belgische beurswaakhond CBFA om aandeelhouders te beschermen. De onderneming verkeert in zwaar weer. De vastgoedonderneming maakte toen volgens zakenkrant De Tijd bekend dat er geen geld zou zijn om iets aan de aandeelhouders uit te keren. Op 11 december spreken de aandeelhouders zich uit over de toekomst van City Hotels.

Reageer op dit artikel