nieuws

CGI koopt winkelcentrum in Wiesbaden van AM

Beleggingen

Commerz Grundbesitz Investment (CGI) uit Wiesbaden staat op het punt het winkel- en kantorenproject Liliencarree in Wiesbaden van AM te kopen.

Het investeringsvolume van dit project ligt rond de 170 miljoen euro. Vastgoedmarkt meldde al eerder dat CGI zelf een van de kandidaten is om de kantoorruimte in dit project te betrekken. Waarschijnlijk wordt nog dit jaar met het project begonnen.Het project Liliencarree bestaat uit een tweelaags winkelcentrum van ongeveer 20.000 m2, 28.000 m2 kantoorruimte en 1250 parkeerplaatsen. Het project wordt naast het station in Wiesbaden gebouwd. Voor het winkelcentrum zijn al anchor tenants aangetrokken als Saturn en Hennes & Mauritz. CGI neemt Liliencarree op in zijn open-end fonds Hausinvest Europa.

Reageer op dit artikel