nieuws

Berckheijde V volgetekend, Berckheijde VI volgt

Beleggingen

Berckheijde Vastgoed Beleggingen heeft afgelopen maandag officieel de maatschap Berckheijde V opgericht bij notariskantoor Barents & Krans in Den Haag (zie ook Vastgoedmarkt van september 2004).

In de maatschap zijn twee objecten ondergebracht in Lisse en Elst met zes huurders, waaronder ING Bank, SNS Bank, Accon Accountants en een dochter van Bloemenveiling Aalsmeer. De fondsinvestering bedraagt in totaal 6,51 miljoen euro, waarvan 2,15 miljoen euro is bijeengebracht door achttien participanten. Berckheijde V is een ‘compacte maatschap’ met coupures van 100.000 euro of meer. De looptijd van dit fonds bedraagt negen jaar. Het vastgoed zal worden beheerd door Basis Bedrijfshuisvesting in Leiden. De nieuwe maatschap was binnen drie weken volgetekend. Berckheijde verwacht binnenkort zijn maatschap Berckheijde VI te kunnen presenteren. Dit wordt een maatschap met participaties van 25.000 euro. In 2005 zullen waarschijnlijk vier nieuwe maatschappen worden gestructureerd.     

Reageer op dit artikel