nieuws

Arlington Property Investors verwerft logistiek pand in Nieuw-Vennep

Beleggingen

Vastgoedvermogensbeheerder Arlington Property Investors Europe heeft een nieuw logistiek pand in Nieuw-Vennep verworven voor zijn in december op te richten vastgoed-CV voor particuliere beleggers, Renderend Bezit III.

et pand is in opdracht van de huurder, Kuehne + Nagel gerealiseerd en in oktober van dit jaar in gebruik genomen door de divisie luchtvracht. Vanaf december kunnen particuliere beleggers in Renderend Bezit III met een totaal vermogen van 19,6 miljoen euro investeren. Er zijn 57 participaties beschikbaar van 125.000 euro beschikbaar. De gemiddelde contante uitkering zal naar verwachting ruim 8,1 procent per jaar bedragen. De portefeuille bestaat uit twee logistieke bedrijfsruimten en een winkelpand op drie verschillende locaties in Nederland. De gemiddelde looptijd van de drie huurcontracten is negen jaar.    

Reageer op dit artikel